This website uses cookies to remember your personal preferences and gather statistics. Click here for more information about cookies.

Yes, I agree No, I do not agree X

Samenstelling van de directie

Directievoorzitter en statutair directeur

D.J. (Dick) van Hal (1958, Nederlandse nationaliteit)

Dick van Hal is sinds zijn benoeming op 1 maart 2008 directievoorzitter van Bouwinvest. Van 1999 tot dat moment heeft hij diverse bestuursfuncties bekleed bij Syntrus Achmea Vastgoed, waaronder Managing Director en CEO. Dick is zijn carrière begonnen bij Centraal Beheer Beleggingen en Staal Bankiers. Hij heeft Investment Analysis (VBA) gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn positie bij Bouwinvest is hij vicevoorzitter van de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed (IVBN).

Financieel directeur

A. (Arno) van Geet (1973, Nederlandse nationaliteit)

Arno van Geet is op 1 oktober 2014 toegetreden tot Bouwinvest als financieel directeur. Daarvoor heeft hij gedurende zijn gehele carrière in de financiële sector gewerkt, onder meer in diverse managementfuncties bij Interpolis en Westland Utrecht Hypotheekbank, als laatste als Chief Financial Officer bij Allianz Nederland. Arno is verantwoordelijk voor financieel beheer en risicomanagement, de financiële verslaglegging, rapportages, corporate control, de interne auditfunctie, bedrijfsprocesbeheer, IT en research. Hij studeerde rechten en economie aan de Universiteit Utrecht.

Directeur Nederland

A. (Allard) van Spaandonk (1961, Nederlandse nationaliteit)

Allard van Spaandonk is op 1 november 2008 bij Bouwinvest begonnen als directeur Asset Management. Sinds 1 januari 2013 is hij als directeur Nederland verantwoordelijk voor beleggingen in Nederlands vastgoed. Hij was eerder directeur Woning- en Winkelbeleggingen bij Syntrus Achmea Vastgoed en Hoofd Woninghypotheken bij Achmea Vastgoed, en begon zijn carrière in het vastgoed in 1986 bij ABP Hypotheken. Allard is lid van het bestuur van de NEPROM.

Directeur Internationale Investeringen

S.A. (Stephen) Tross (1967, Nederlandse nationaliteit)

Stephen Tross is op 1 september 2010 benoemd tot directielid en directeur Internationale Investeringen. Hij begon bij Bouwinvest in 2009 als ad-interim COO Internationale Investeringen, en werkte daarvoor in de vastgoedcontrolepraktijk van KPMG Accountants N.V. en PricewaterhouseCoopers in Nederland, New York en Londen. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Hogeschool Utrecht en vervolgens accountancy aan het NIVRA-Nyenrode. Stephen is professioneel lid van het British Institution of Chartered Surveyors en lid van de management board van ANREV. Tevens is Stephen lid van de Raad van Commissarissen van LekkerLeven B.V., een Nederlandse service-organisatie.

  • Share this article