This website uses cookies to remember your personal preferences and gather statistics. Click here for more information about cookies.

Yes, I agree No, I do not agree X

Bedrijfsprofiel

Sinds 1952 belegt Bouwinvest in vastgoed voor het pensioenfonds voor de bouw (bpfBOUW). Dankzij de ervaring en kennis die in de afgelopen 64 jaar is opgebouwd, is Bouwinvest uitgegroeid tot een specialist die de wereld van vastgoed en pensioenfondsen door en door kent. Inmiddels belegt Bouwinvest voor 17 pensioenfondsen en verzekeraars.

Bouwinvest beheert vijf Nederlandse sectorfondsen. Het Residential Fund, het Retail Fund en het Office Fund staan open voor institutionele klanten. Het Hotel Fund en het Healthcare Fund beheert Bouwinvest, net als de internationale vastgoedbeleggingen, exclusief voor bpfBOUW. De internationale portefeuille bevat zowel beursgenoteerd als niet-beursgenoteerd vastgoed in Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific.

Het beheerd vermogen bedraagt € 8,5 miljard. Enig aandeelhouder is bpfBOUW. Bouwinvest is gevestigd in Amsterdam en heeft ultimo 2016 146 professionals (136,6 fte’s) in dienst.

  • Share this article